Fastighetsförmedling och Juridik

Susanna Ahlberg, ägare och grundare av Husfokus, är jurist och fastighetsmäklare. Hon har arbetat 24 år inom området och driver även juristfirman Nacka juridik. Susanna är genuint intresserad av fastigheter och brinner för arbetet som fastighetsmäklare. Hennes juridiska kompetens minimerar risken för komplikationer vid försäljningen. Om du skulle fråga Husfokus kunder varför de valt just Husfokus så är det unisona svaret det höga engagemanget före, under och efter din fastighetsaffär.

Vi hjälper dig att genomföra din kanske livs viktigaste affär så den blir en behaglig och problemfri upplevelse. 

Husfokus fastighetsmäklare har kompetensen, kontakterna och förutsättningarna för att din försäljning skall få det bästa resultatet och erbjuder dig fri värdering och rådgivning.

Om du väljer en högpresterande mäklare med bred kompetens och lång erfarenhet i fastighetsbranschen skapar du förutsättningarna för att få det högsta priset vid din försäljning.

De stora kedjorna tjatar om storlek på mäklarbyrå. Det är ju inte antalet mäklare som säljer din bostad utan en mäklare. Hos oss försvinner du inte i mängden utan du blir en betydelsefull och viktig kund för oss. Vi gör allt i vår makt för att fastighetsaffären skall bli så framgångsrik och smidig som möjligt

Susanna Ahlberg

KONTAKTA OSS

eller besök oss på
Trädgårdsvägen 2 i Saltsjö-Boo