Husfokus
Tillbaka till första sidan... Våra objekt till salu Funderar du på att sälja... Ska du köpa... Referenser...
 
Att sälja...
Intaget

Det första som händer efter att du har hört av dig till oss inför en försäljning är att vi kommer hem till dig. Vi träffas och går igenom objektet som skall säljas. Sedan pratar vi igenom hur
vi på bästa sätt kan marknadsföra just ditt objekt. Du blir offererad ett arvode som är särskilt anpassat och uträknat för ditt objekt. Därefter tar du ställning till om du vill arbeta med Husfokus Mäklarbyrå.

Samla Information

Husfokus gör efterforskningar rörande objektet såsom exempelvis kontaktar kommunen och kontrollerar vad planen säger om bygglov eller hur ekonomin ser ut i aktuell bostadsrättförening. Vi vill verkligen försöka kunna besvara så många frågor som möjligt vid visningarna. Du har givetvis en jätteviktig roll när det gäller informationen. Ingen känner huset/bostadsrätten och omgivning bättre än ägaren.

Annonsering

Normalt brukar planeringen se ut som så att vi lägger ut objektet på Internet/Hemnet en vecka före första visningen. Veckan före första visningen brukar vi annonsera i lokaltidningen och sen kommer annonsering till helgen i dagstidningarna. Vi använder färgannonser med bilder.

Budgivning

När några intressenter visat ett stort intresse för objektet brukar budgivning komma igång. Vi tillämpar öppen budgivning där buden presenteras för samtliga deltagare. Den senaste tiden har vi även gjort så att samtliga som vill vara med och bjuda på ett objekt får godkänna att deras namn, telefon och bud antecknas i en budlista. Samtliga deltagare i budgivningen kan begära ut budlistan när som helst från mäklaren. Spekulanterna upplever det tryggt att de själva kan kontrollera att budgivningen utförs korrekt.

Avslut

När säljaren är nöjd med ett bud eller valt ut en köpare så blir det som regel kontraktsskrivning ganska omgående. Oftast vill spekulanten besiktiga objektet och detta kan ske före kontraktsskrivningen eller efter. Det beror på hur snart en besiktningsman kan vara på plats. Det förekommer att vi måste lägga in lånevillkor om köparen inte har fått ett lånelöfte från banken. Idag är det mycket ovanligt att köparen inte har ett lånelöfte. Handpenningen om 10 % av köpeskillingen betalas i samband med kontraktsskrivningen. När det blir tid för tillträde träffas vi igen, oftast på köparens bank, och skriver köpebrev och då betalas resterande del av köpesumman.Vad tycker våra kunder [KLICKA HÄR]
 

Ändra textstorleken på sidan

Husfokus Mäklarbyrå - 08-556 606 66
Email: info@husfokus.se
Telefon: 08-556 606 66
Fax: 08-556 606 66
Adress: Tornstigen 3
  132 44 SALTSJÖ-BOO
Karta: Klicka här!
Susanna Ahlberg - Mäklare

Susanna Ahlberg driver företaget i egenskap av jurist och fastighetsmäklare. Hon är bosatt sedan barnsben i Nacka. Efter 4 år på advokatbyrå valde hon att komplettera juristutbildningen med mäklarexamen. Den juridiska kompetensen hon besitter är mycket uppskattad av kunderna samt hennes engagemang och höga servicenivå.

NÖJDA KUNDER
Läs mer om nöjda kunder som har anlitat Susanna Ahlberg...
SAMARBETSPARTNERS
© Copyright 2018 | Husfokus i Nacka Mäklarbyrå | Tornstigen 3 | 132 44 Saltsjö-boo | Tfn 08-556 606 66 | Fax 08-556 606 66 | Email: info@husfokus.se |