Mäklaren Susanna Ahlbergs professionella sätt att sköta affären, från början till slut, gjorde att jag helt kunde slappna av. Redan vid första samtalet ingav hon mig trygghet och förtroende, genom sina raka och tydliga svar. Hennes personliga och positiva bemötande gjorde också att man helt obekymrat kunde ställa alla ”dumma” frågor. Susanna Ahlberg är också jurist vilket var tacksamt vid en försälning men också skönt att ha en redan etablerad kontakt inför eventuella framtida behov.

Susanna är trevlig, positiv och mycket professionell. Hon är noggrann i allt hon gör. Det vi uppskattar mest är hennes otroliga kommunikationsförmåga och närvaro. Hon informerar om allt direkt och är anpassningsbar med extra-visningar etc. Det enda som får 4/5 i betyg är formuleringen av objekt-beskrivningen som dock blev bra till sist. Vi fick lägenheten såld på exakt två veckor och långt över våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera henne och anlitar gärna henne i framtiden.

Jag ger Susanna mina varmaste rekommendationer då hon under hela processen varit otroligt hjälpsam, kunnig, drivande och visat vamt och personligt engagemang. Det var inga problem med kommunikationen mellan oss även fast jag numera bor på annan ort och inte kunnat närvara särskilt mkt under försäljningen av min lgh. Susanna ordnade med fullmakter och papper skickades fram och tillbaka. Det hela gick verkligen smidigt och lgh blev såld till ett mycket mycket bra pris.

Vi kände stort förtroende för Susanna Ahlberg som mäklare och enligt mig utförde hon ett professionellt arbete och hade bra koll på de olika momenten under försäljningen. Vi upplevde dessutom att hon hade stor respekt för vår integritet i samband med visningar och de som ville se huset utanför de angivna tiderna. Dessutom såldes fastigheten för mycket mer än vi förväntat oss.

Fick en bra kontakt med Susanna snabbt och hon ger det "lilla extra" i sin service. Fick lägenheten såld med en bra vinst och nådde mitt mål tack vare Susanna. Hon är även duktig på juridiska frågor och ger ett seriöst och rättvist intryck för både köpare och säljare. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer att anlita Susanna.

Susanna är alltid glad o låter trevlig varje gång jag ringer. Hon är snabb, på tre veckor från det vi hade träffats blev min lägenhet såld och till ett högre pris än jag hade förväntat mig. Hon är smidig och enkel att samarbeta med. Ytterligare plus är hennes juristkompetens som känns väldigt bra. Jag litade fullständigt på henne!

Jag använde Susanna för att sälja min etta i Hagsätra, och hon lyckades vända vad som verkade vara en förlustaffär till en ordentlig vinst, Jag är mycket nöjd med alla Susannas tjänster, hon är trevlig, kompetent och verkligen tillmötesgående angående alla mina frågeställningar. Det är en mäklare jag verkligen kan rekommendera.