Finntorpsvägen 13

Område:
Finntorp
Adress:
Finntorpsvägen 13
Antal rum:
2
Boarea:
56 m²
Månadsavgift:
2716 kr

Beskrivning

Välkommen till en fin hörnlägenhet i mycket bra skick i populära och lugna Finntorp. Lägenheten är smakfullt renoverad och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge. Till lägenheten hör en härlig balkong med grön inramning där du kan avnjuta många sköna stunder. Vackert vitt kök med generösa arbetsytor. Ljust och rymligt vardagsrum men ljusinsläpp från två väderstreck. Stort sovrum med bra förvaring. Helkaklat duschrum med klinkers. Hall med grått klinkergolv och förvaring. Äldre stabil förening med låg belåning.

Hall med målade väggar och klinkers som övergår i ekparkett. Hatthylla och en garderob. Dessutom inbyggt städskåp.

Helkaklat duschrum med klinkers. Snygg ny duschvägg med spröjsat glas. Wc stol, badrumsskåp och handfat. Eluttag för tvättmaskin.

Stort sovrum med mycket bra förvaring i snygg platsbyggd garderob. Målade väggar och ekparkett på golvet. Praktisk skjutdörr.

Fullt utrustat vitt kök med sprillans nya luckor och ett vitrinskåp. Arbetsbänk i massivt trä och snyggt avlångt vitt kakel på väggen. Induktionshäll och inbygg ugn. Integrerad diskmaskin och kolfilterfläkt. Kyl/frys i rostfritt utförande samt smart inbyggd förvaring. Ekparkett på golvet. Öppen planlösning mot väl tilltagen matplats och vardagsrum.

Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Målade väggar och ekparkett på golvet. Öppen planlösning.

Mysig och rymlig balkong med utsikt som ger känslan av att sitta i en park.

Matkällarförråd